Njeguška kobasica Martex

1.092,00 RSD /kg

Proizvod napravljen od visokokvalitetnog mesa i tradicionalnih začina, jedinstvenog ukusa dimljenog mesa koje je sušeno i dimljeno na svežem vazduhu i bukovim drvima.

Šifra proizvoda: 5102014-268 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Proizvod napravljen od visokokvalitetnog mesa i tradicionalnih začina, jedinstvenog ukusa dimljenog mesa koje je sušeno i dimljeno na svežem vazduhu i bukovim drvima.

Proizvod je sertifikovan standardom HACCP, što je Međunarodni sertifikat o primeni sistema i pravila za zdravstvenu bezbednost proizvoda. Poslovni procesi: proizvodnja, skladištenje, distribucija, administracija, odvijaju se u skladu sa standardom ISO 9001:2008.

Prema istorijskim podacima kobasice su bile omiljene kod starih Grka i Rimljana. U mnogim zemljama kobasice se prave na svojstven način i uz upotrebu specifičnih začina, tako da mnoge nacionalne kuhinje imaju svoje prepoznatljive vrste kobasica.
Njeguška kobasica je jedan od nezaobilaznih tradicionalnih specijaliteta crnogorske kuhinje. Dobija se kombinacijom kvalitetnog svinjskog mesa i masnog tkiva, uz dodatak tradicionalnih začina.

Kombinacija morskog i planinskog vazduha i bukovog drveta koji se koriste za sušenje, uz tradicionalan način proizvodnje, daju ovom proizvodu prepoznatljiv ukus i miris.
Kobasica, zahvaljujući svom sastavu, sadrži vitamine B12 i B6 koji su od značaja za normalno funkcionisanje organizma. Takođe, sadrži proteine i kolagen koji imaju značajnu ulogu u obnavljanju tkiva.

Mnogim gurmanima je nezamenljiva kombinacija kobasice i piva, mada je dobra i u kombinaciji sa slatkim belim i crvenim vinom.
Neizostavna je u dekorisanju predjela. Idealna za doručak i večeru, ali i kao glavni sastojak sendviča i pica.

KOMENTARI ZADOVOLJNIH KUPACA:
„Samo da javim da je sve stiglo. Prezadovoljan sam! Kobasica vraća osmeh na lice! Slanina bez kožice, lako se seče, odlična je! Ovo meso za gulaš vidim da je sveže. To ćemo da probamo za Vaskrs.“ – Stevan Šoš, Beograd
„Samo da vam kažem da nikad nisam bolju pršutu od ove vaše jeo. Ja živim u Budvi 3 meseca godišnje i kupujem je stalno, ali ovakvu još nisam probao. Izgleda da Vama daju najbolje komade za restorane …Svaka čast. Izaberite mi 3 lepa parčeta od 1 do 2 kg za Uskrs. – Branko Dimitrijević, Beograd
„Pečenica je fenomenalna. Jeli smo je za sva tri obroka, čak i posle ručka, da se „zasladimo“. – Kristina Petronijević, Beograd

Dodatne informacije

Težina 1 kg