Kozji sir Gorski

Kozji sir Gorski je proizveden na Fruškoj gori, od 100% kvalitetnog kozjeg mleka.
2019. je sertifikovan za najviši svetski standard u oblasti proizvodnje hrane ISO 22000.

Sirevi se proizvode po tradicionalnoj recepturi kako bi se pored odličnog ukusa sačuvale recepture lokalnih sireva. Mlekara je uređena po važećim propisima koji obezbeđuju maksimalnu higijenu što je od velikog značaja za kvalitet sira.

Kuvari najboljih restorana u Beogradu i Novom Sadu ocenjuju Gorski sir visokom ocenom. Mlekara Gorski i dalje radi na istraživanju i usavršavanju ukusa i kvaliteta.

Gorski zreli kozji sir je prvi sir iz Srbije koji je dobio nagradu na prestižnom svetskom takmičenju sireva u Londonu 2017-2018 (London World Cheese Awards), kao i mnogobrojne zlatne medalje na Novosadskom sajmu.

Prikaz 1–12 od 16 rezultata

Prikaz 1–12 od 16 rezultata