Njeguški pršut

Njeguški pršut

Njeguški pršut - Ukus koji se ne zaboravlja

Njeguški pršut sečen

U čemu je razlika?

Na tržištu se nude različite – nazovimo pršute. Ali za ovaj pravi iz sela Njeguši, potrebni su posebni vetrovi, spoj mediteranske i planinske mikroklime i receptura koja se prenosi sa kolena na koleno već više od stotinu godina.

Ne bez razloga, starosedeoci ovih krajeva ističu da su po recept dolazili ljudi iz svih delova sveta, međutim, nikome nije pošlo za rukom da proizvede baš onaj pravi.

Njeguški pršut sušenje

Sreća je lepa samo kad se čeka

Pravi njeguški pršut suši se isključivo na dimu bukovog drveta, po mogućstvu kada duva hladan i suv Severac. Zbog toga, potrebno je da prođe skoro pola godine, kako bi bio spreman za serviranje.

Masovna proizvodnja mesa jednostavno nije moguća, ne dodaju se hormoni, emulgatori ili aditivi, samo čist protein od životinja koje pasu organsku travu i kreću se na najčistijem vazduhu.

Kvalitet, a ne kvantitet

Zbog toga, voljeni ljudi koje okupljamo za svojom trpezom dobijaju kraljevsku poslasticu potpuno zdravu i bezbednu.

Njeguški pršut se ne jede, on se gustira, a jedan kilogram kvalitetne pršute mesečno, dovoljan je za četvoročlanu porodicu.

Njeguški pršut na tanjiru sa voćem

Devojčica jede Njeguški pršut

Ima li ovaj pršut neki nedostatak?

Ima! Kada ga jednom probate, više nećete moći da jedete nijedan drugi.

Poruči odmah!

Da li je to sve?

Ne, to nije sve. Kulinar dostavlja meso na vašu kućnu adresu, uvek sveže i uvek na vreme.

U ponudi imamo različite suhomesnate proizvode, a za posebne prilike – možete poručiti i svoje meze tanjire u različitim dimenzijama prema selekciji mesa koju vi odaberete.

Poruči

Kuvar drži suvo meso

Ko smo mi?

Kulinar je online prodavnica isključivo premium delikatesa iz različitih delova sveta pažljivo odabranih za sve gurmane i ljubitelje sofisticiranog ukusa, profesionalne kuvare, vlasnike restorana i meze barova.

Kupci o nama

Dragan, Šef kuhinje restorana Ceger

"Kvalitetani proizvod i vrhunska usluga!"

Dragan, Šef kuhinje restorana Ceger

Vanja, šefica kuhinje restorana Jedno Mesto

"Za uslugu sve najbolje, a proizvode ne mogu dovoljno ni da nahvalim rečima."

Vanja, šefica kuhinje restorana Jedno Mesto

Bojan Životić, šef kuhinje restorana Lavash

"Kao profesionalnom kuvaru, pored kvalitetnih proizvoda jako mi je važno da je usluga profesionalna i pouzdana. Hrana preko Kulinara uvek stiže na vreme, i ispunjavaju najzahtevnije standarde visokog kvaliteta i ukusa."

Bojan Životić, šef kuhinje restorana Lavash

Raša Novaković, muzičar

"Pre izvesnog vremena smo na preporuku prijatelja, poručili neke od proizvoda preko sajta Kulinar.rs Slobodno mogu reći da mi je to od sada omiljena "prodavnica" a da je Njeguški pršut kupljen preko njih, proizvod koji je obavezan u našoj kući."

Raša Novaković, muzičar

Goca Tržan, pevačica

"Ja sam neko kome je jako bitno da ga tretiraju profesionalno, odgovorno i da mi ne prodaju mačku u džaku. Da je usluga i roba koju plaćam kvalitetna, vredna i da zadovoljava moja očekivanja. Sve to sam pronašla na sajtu Kulinar.rs i u prozvodima koje nude. Odgovorno, brzo, jednostavno i pre svega sveze i ukusno!"

Goca Tržan, pevačica