Suva goveđa pršuta

Suva goveđa pršuta

Suva goveđa pršuta - Prefinjena kraljica porodičnih trpeza

Suva goveđa pršuta sečena

Ukus koji se teško zaboravlja

Kada govorimo o goveđoj pršuti, reči su zaista suvišne.

Ali kada govorimo o onoj premium varijanti – dimljenom mesu vrhunskog kvaliteta koji se služi tek nakon određenog vremena, sa izraženim ukusom goveđeg mesa i dima, u glavi nam se javljaju mentalne slike i taj slani ukus mesa na sobnoj temperaturi jednostavno mora postati naša realnost, odmah i sada.

Suva goveđa pršuta i grožđe

Nekada su reči suvišne

Ne želimo da zvučimo neskromno, ali predlažemo da ovu čaroliju isprobate sami.

Bez dobre goveđe pršute se ne može zamisliti predjelo, a pršuta sa vinom prava je kombinacija za sve ljude koji vole gurmanske zalogaje.

Veoma poznate kombinacije su pršut i dinje; piletina sa mocarelom, paradajzom i pršutom; pasta sa pršutom i pečurkama, a mi ipak biramo jednostavniju varijantu, uz hleb i lepo vino.

Poruči odmah!

Odmah i sada?

Tako je. Kulinar dostavlja premium goveđu pršutu na vašu kućnu adresu, uvek svežu i uvek na vreme. U ponudi imamo različite suhomesnate proizvode, a za posebne prilike – možete poručiti i svoje meze tanjire u različitim dimenzijama od mesa koje vi odaberete.

Pogledaj našu ponudu

Kuvar drži suvo meso

Ko smo mi?

Kulinar je online prodavnica isključivo premium delikatesa iz različitih delova sveta pažljivo odabranih za sve gurmane i ljubitelje sofisticiranog ukusa, profesionalne kuvare, vlasnike restorana i meze barova.

Kupci o nama

Dragan, Šef kuhinje restorana Ceger

"Kvalitetani proizvod i vrhunska usluga!"

Dragan, Šef kuhinje restorana Ceger

Vanja, šefica kuhinje restorana Jedno Mesto

"Za uslugu sve najbolje, a proizvode ne mogu dovoljno ni da nahvalim rečima."

Vanja, šefica kuhinje restorana Jedno Mesto

Bojan Životić, šef kuhinje restorana Lavash

"Kao profesionalnom kuvaru, pored kvalitetnih proizvoda jako mi je važno da je usluga profesionalna i pouzdana. Hrana preko Kulinara uvek stiže na vreme, i ispunjavaju najzahtevnije standarde visokog kvaliteta i ukusa."

Bojan Životić, šef kuhinje restorana Lavash

Raša Novaković, muzičar

"Pre izvesnog vremena smo na preporuku prijatelja, poručili neke od proizvoda preko sajta Kulinar.rs Slobodno mogu reći da mi je to od sada omiljena "prodavnica" a da je Njeguški pršut kupljen preko njih, proizvod koji je obavezan u našoj kući."

Raša Novaković, muzičar

Goca Tržan, pevačica

"Ja sam neko kome je jako bitno da ga tretiraju profesionalno, odgovorno i da mi ne prodaju mačku u džaku. Da je usluga i roba koju plaćam kvalitetna, vredna i da zadovoljava moja očekivanja. Sve to sam pronašla na sajtu Kulinar.rs i u prozvodima koje nude. Odgovorno, brzo, jednostavno i pre svega sveze i ukusno!"

Goca Tržan, pevačica